"PI PI - pienissä häissä" loppuu mainoskatko

"en ole epätyytyväinen kuningattareen vaan hänen oikeaan käteen. ilmeisesti hän ei tiedä mistään mitään vaan oikea käsi päättää mitä tehdään." erittäin kuumottavaa.

"HEI JOO SE ON TOSIAAN HYVÄ IDEA. LAITETAAN MUUTAMAN JONO SIIHEN IMURIN TAAKKE. PARI TAKANA SIINÄ." miks vitussa toi spede synnyttää imurista? minnakin on epäerityisoikeuksinen nainen.

nyt on deeppi ääni. isoveli siellä. tai ehkä kyseessä onkin syntetisaattori. siis niinku acapela? "Vaan Sebastian Tarjoilee Juomat Kuningattarelle."

Tipitii joo kyllä. Nyt sitte rapisuhisuhirapirapi sitten. 

*SIIS FAKTAHAN ON SE ET TÄS KAUPUNGIS ON VAA YKS SHERIFFI*

"hihi nopeesti kaikki tanssii" "hihih nyt tanssitaa" JEE JEE BÖNTTÖÖ BÖNTTÖÖ  - ei se villegalle niin hyvä oikeesti oo. taino. ok. vähän jäissä. PI PI. PIENISSÄ HÄISSÄ!

haha lavastiks toi mimmi ITTENSÄ YÖKASTELIJAKSI :D:D:D:D:DDD hahaha nyt nauran oikeesti ei vittu onks tää oikee:DDDDDDDDDDDDDDDD

hahahahahahahah VITTU MITEN VAJAA!!!!!!!!!!!!!!!!! XD ei saatana siis toi mama lavasti itsensä yökastelijaks "pissaliisaks, pissaterhiks ne mua siellä kutsuu" tehtävä toki oli tehä toi källi jollekin toiselle.

ei vittu nyt se alko itkee. ei ei ei ei pakko taas lopettaa.

paitsi etten lopeta. niin tiukat mainokset et annan vielä uudelle alulle tovin mahdollisuuden.

"asukkaiden viikkotehätvä on kukkia&mehilälisiä"

EI VITTU SIIS KERÄTÄ METTÄ PIHAN KUKISTA? Siis tuol on aikuisia ihmisiä leikkimässä KUHNUREITA. O.K.

ilmeisesti jonkinasteinen bondageleikki on alkamassa - kuhnureiden raajoja sidotaan. kuitenkin aika keveästä setistä on kyse kun raajoja ei saa sitoa liikkumiskyvyttömäksi. vittu_mikä_meteli.

"hirvee väsymys ja en tiiä. pää leviää varmaan kohta tonne. emminä ainakaan jaksa. ei mulla oo mitää mielenkiitoo tehä yhtää mitää. vähän piristyy sitten tuolla ulkoilmassa ku pääsee imee tota mettä."

OHO. juoniminen on OK tämän vuoden BB talossa.

"mä porno"